Health mentor

Jeg er uddannet Health mentor hos curra me.

Det har været et meget intens forløb, som har givet mig en meget stor og bred viden om Bla.​

  • ​Udrensning
  • Kroppens biokemi
  • Homøopati
  • Krops terapi
  • Krostens betydning
  • Endokrinologi
  • Hormonterapi
  • Laboratorietester

Jeg har lært om iris analyse og tunge analyse, som jeg bruger til guidning i, hvilken retning vi skal hen imod og hvad du har brug for.

Det er vigtigt at tage hensyn til, hvilken person type du er, så jeg bruger tid på at lære dig at kende og respekterer altid hvem du er og hvor du er i livet.

I det konventionelle system ser man på symptomer og ikke på årsager. 

Som Health Mentor ser jeg på helhed og opbyggelse

Jeg vægter genetikken, kost og dig lige højt.

Der er alt for mange kroniske syge, og sygdomme kommer ofte tilbage hvis man kun ser på symptomer. I et forløb hos mig, ser jeg lige meget på krop og kost som på genetik og på celleplan.

Du får en kosttilskudsliste og hvis du har en sygdom/ubalance så sammensætter jeg også en homøopatisk ampul kur til dig , som kan være udrensende og opbyggende, alt efter hvad du har behov for. Du har mig som mentor og kan skrive når du vil om ting du er i tvivl om eller hvis noget er svært. Vi taler om kost, og hvad der ville være bedst for dig og hvad der ikke virker så godt for dig.

Du har også mulighed for at få taget en hårcelle test hos mig, med Cell wellbeing hår scanner.

Her får du en rapport som udførligt beskriver hvilke mangler du har, hvad du bør tage at tilskud og hvad du bør spise og ikke spise. Testen giver også et billede af om du er påvirket af stråling og om du har mange tungmetaller i kroppen. Den fortæller også noget om oxidativt stres i din krop. Med denne test er du godt på vej.​

Du har også mulighed for at få taget forskellige laboratorie test som organic test, aminosyre test og hormon test bla. Som bliver sendt til Nordic laboratorie. Her får du et meget udførligt svar tilbage, som vi kikker på sammen og så sammensætter jeg den behandling du har brug for.

Hvem er det for?

Dig som har fået en sygdom, oplever ubalance i krop og sind og dig som vil gøre noget godt og naturligt for dig selv og forebygge sygdomme. Dig som ikke har det godt med keisk medicin. 

Du opnår altid mere energi, og velvære. Din krop vil komme af med cellulitis dine negle, dit hår og dine organer vil have stor gavn af at du fylder din krop op med kosttilskud og starter homøopatisk udrensning op. Du får kort sagt skabt balance og sundhed.

Send mig en beskrivelse af dine symptomer og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Health Mentor

CVR: 29353433

​Telefon: 61 66 42 40

Verningevej 24 , 5372 Broby

Åbn i Google Maps