Vitamintest​

Sygdom og sundhed

Jeg ser sygdom som en reaktion på en ubalance og en ubalance kan altid genoprettes. Uanset om den kommer af psykisk eller fysisk traumer eller belastning. Så det vil sige at uanset hvad du har fået af sygdom, ja så kan du altid gøre noget, og hvad du kan gøre, det hjælper jeg dig med at finde frem til.

Kroppen reagerer altid på udefra kommende toksiner, som forurening, tilsætningsstoffer i vores mad samt stråling fra telefoner og meget andet.

Kroppen reagerer også med ubalance og sygdom hvis der er vitamin, mineral og aminosyre mangler. Alt dette er der mulighed for at kikke nærmere på enten ved en samtale med mig, eller med en Cell Welbeing hår scanner eller laboratorie test.

Det kan være at du har kroniske smerter, har haft diabetes i flere år, hormon ubalancer, svært ved at blive gravid, mistet sex lysten, eller du er træt og ked af det i periode eller ofte, der er ikke noget der er for sent, du kan altid genoprette balancen i dit system, og så er det helt sikkert at du får meget mere energi og føler mere livskvalitet.​

Som holistisk behandler ser jeg på hele mennesket og det der er unikt ved lige præcis dig

Det er altid godt at forebygge, så hvis du vil se hvordan det ser ud hos dig lige nu og om der er noget du kan rette op på. 

Det kan være du går og mangler B eller C vitaminer eller aminosyre, ja så kan du med fordel få taget en hår analyse, hvor du får en 50 siders rapport med, som fortæller alt om dine mangler og hvor du bør sætte ind først. 

Den fortæller dig også hvad du bør spise og hvad du ikke bør spise i en periode, indtil kroppen er i balance igen.​

Send mig en beskrivelse af dine symptomer og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Health Mentor

CVR: 29353433

​Telefon: 61 66 42 40

Verningevej 24 , 5372 Broby

Åbn i Google Maps