Priser og tilbud

Eksempler som vi kan kombinere efter dit behov​

​1 times kost vejledning 600 kr

​Vi gennemgår din kost og det der rører sig i dit liv, det kan være stres, træthed, ja alt muligt.

Vi ser også på dine ubalancer. Du får en kostplan og en tilskudsplan med hjem, som vil være godt for dig at starte op med, for at rette op på ubalancer.

Denne time kan indeholde alt fra din sygdom og vejen til sundhed eller lige hvad der rører sig hos dig.

Homøopati

Jeg sammensætter en ampul behandling til dig, ud fra de ubalancer du har. Ofte er det en rigtig god ide at udrense lever, nyre og tarm for bedre at kunne optage vitaminer og mineraler og genoprette de ubalancer der er opstået i form af sygdomme.​

​Mentor Forløb

Det kan være en god ide med et forløb (vi aftaler en pris) fordi det kan virke uoverskueligt for mange at ændre på sin livsstil samtidig med at man kæmper med en kronisk sygdom eller andre livsomstændigheder.

Vitamintest/Cell 1 time 30 min. med vejledning 1.200 kr

Denne test viser dig om du har mangler af vitaminer, mineraler, aminosyre, essentielle fedtsyre og meget andet. Den viser også, hvis du er meget påvirket af stråling eller om du har mange tungmetaller i din krop. Alt dette vejleder jeg dig i og giver dig redskaber, samt en rapport på 50 sider med hjem, efter at vi har gennemgået den sammen. Så ved du nøjagtig hvad du mangler og hvad du bør spise og ikke bør spise i en periode.​

​Online 500 kr

Du udfylder en journal, sender den til mig og når jeg har lavet en behandlingsplan til dig, så snakker vi sammen over skype, eller på telefon. Derefter sender jeg planen til dig på mail.

Healings massage 450 kr

​Book tid på 61 66 42 40 eller, på www.kontakt@healthmentor.dk

Klinik hos Relaxis Toftevej 27 5220 Odense eller Verningevej 24, Broby

Firma

Gør en indsats for dine medarbejder. Få lavet en sundheds tjek og få nedbragt sygedage og ikke mindst få tilfredse medarbejder. Der er mange penge at spare hvis sundheden bliver fremmet på arbejdspladsen.

Den enkelte medarbejder udfylder én journal, anonymt selvfølgelig, og jeg udarbejder en behandlingsplan og en kosttilskudsliste til den enkelte.

Som virksomhed vil jeg lave et tilbud på hår analyse og sundhedstjek af jeres medarbejder.​

Send mig en beskrivelse af dine symptomer og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Health Mentor

CVR: 29353433

​Telefon: 61 66 42 40

Verningevej 24 , 5372 Broby

Åbn i Google Maps